Author Topic: Anyone else having techinical issues with SLAP today?  (Read 384 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sexualhelon

  • Trade Count: (0)
  • SLAP Pal
  • ******
  • Rep: -9
  • Posts: 1514
  • I'm an ardent supporter of futile causes.
    • Lurkaround
Anyone else having techinical issues with SLAP today?
« on: December 07, 2020, 06:59:27 AM »

Earlier I tried to visit the site and it was down for me, lasted maybe 30 mins. Now I get a message that says,
"Sorry sexualhelon, you are banned from using this forum! Avoiding the ban system. You bragged about bypassing the ban system.
This ban is not set to expire."

I'm only getting this error on Chrome, other browsers are working fine. Super weird. Was curious if such was the case for anyone else?

Edit: fixed this by clearing the cache and some other things on my browser. Will leave the thread up since it still seems like a potential bug.

Logged

admin

  • Administrator
  • Trade Count: (0)
  • Sr. Member
  • ******
  • Rep: 780
  • Posts: 439
  • SLAP OG SLAP OG : Been around since SLAP was a mag.
Re: Anyone else having techinical issues with SLAP today?
« Reply #1 on: December 07, 2020, 08:07:51 AM »

Let me know if other people or you experience this again.
Logged

pizzafliptofakie

  • Trade Count: (0)
  • SLAP Pal
  • ******
  • Rep: 1079
  • Posts: 5869
  • formally the_unknown_soldier
Re: Anyone else having techinical issues with SLAP today?
« Reply #2 on: December 07, 2020, 08:11:40 AM »

I've had that fake banning error in the past but I have not had any issues today. Also on Chrome.

admin

  • Administrator
  • Trade Count: (0)
  • Sr. Member
  • ******
  • Rep: 780
  • Posts: 439
  • SLAP OG SLAP OG : Been around since SLAP was a mag.
Re: Anyone else having techinical issues with SLAP today?
« Reply #3 on: December 07, 2020, 08:13:18 AM »

k well let me know if it appears so I can try to replicate it while it is happening.
Logged

TracersOnlyfans

  • Trade Count: (0)
  • Hero Member
  • *****
  • Rep: 230
  • Posts: 838
Re: Anyone else having techinical issues with SLAP today?
« Reply #4 on: December 13, 2020, 12:29:03 PM »

I'm having a different problem, should I just start my own thread?
When I open UWTB I'll see a bunch of threads with the little orange NEW button, if i click on one, read the latest comments and then hit GO at the bottom of the page to go back to UWTB, the next thread is no longer showing an orange NEW button. It took me a a little while to notice, but it meant i was skipping every second thread.
Is this happening for anyone else?
Logged
some of you guys are sexually attracted to your etnies marianas, and it shows

sexualhelon

  • Trade Count: (0)
  • SLAP Pal
  • ******
  • Rep: -9
  • Posts: 1514
  • I'm an ardent supporter of futile causes.
    • Lurkaround
Re: Anyone else having techinical issues with SLAP today?
« Reply #5 on: December 14, 2020, 08:44:12 AM »

Attached a capture of it. Seems to have something to do with the cookies but still only happening to me on Chrome. I went into the application tab on the devtool's to clear them all and now it's working.
Logged